fbpx
H
Í
R
E
K

Régiség, Hagyaték Felvásárlás

Tekintse meg bemutatkozó videókat!

Videó lejátszása
Családunk másik vállalkozásának, a Rugexpertnek a fő profilja a keleti szőnyegek, ezért kiemelkedően magas árat tudunk fizetni antik szőnyegéért, hiszen tisztában vagyunk valódi értékével. Várjuk megkeresését antik kézzel csomózott szőnyegek, kelimek, szumákok, falikárpitok és egyéb textilekkel kapcsolatban. XIX. századi és korábbi, illetve nagy méretű szőnyegekre állandó igényünk van! Előszeretettel vásárolunk komplett keleti szőnyeg gyűjteményt is!
Antik fotelek, székek, asztalok, tálalók, vitrinek, posztamensek, kanapék komplett garnitúrákat is felvásárolunk. Art deco, barokk, neobarokk, reneszánsz, neoreneszánsz, biedermeier, szecessziós és egyéb antik bútorok érdekesek számunkra. Kolóniál és retró bútorokat sajnos nem vásárolunk, köszönjük.
Bármilyen méretű és témájú festmény érdekes számunkra a 15. századtól a 20. század közepéig. Akár szignó nélküli, ismeretlen régi festmények is érdekelhetnek minket, kortárs festményekkel csak ritka esetben foglalkozunk.
Állapottól és működéstől függetlenül érdekesek számunkra antik órák az alábbi kategóriákban: Állóórák, Faliórák, Zsebórák, Díszórák, Óra szerkezetek, Képóra, Zeneszerkezetes óra, Hold-járatos, ütős naptáras és minden antik óra.
A Herendi Porcelánok nem véletlenül váltak ilyen keresetté. Várjuk megkeresést különleges Herendi porcelánok felvásárlásával kapcsolatban. Hiányos készlet is érdekes lehet számunkra!
Antik és régi ezüst dísztárgyak, régiségek, evőeszközök, kitüntetések stb. után nagy keresletünk van. Nyugodtan kereshet minket akkor is, ha nem biztos benne, hogy valóban ezüstből készűlt az eladni kívánt portéka.
Közel- és távol-keleti antik tárgyak, dísztárgyak, régiségek is érdekelnek minket. Fa, Jáde, Bronz, Réz, Ezüst, Arany, Borostyán és egyéb anyagokból, kézzel készűlt régiségekkel bátran keressen minket!
Amennyiben bronz szobrokkal vagy egyéb dísztárgyakkal rendelkezel, amiket szeretnél értékesíteni, minket keress! Magyar és külföldi alkotások egyaránt érdekesek számunkra.
Magyar és külföldi porcelánok és kerámiák egyaránt érdekesek számunkra, akár különálló darabról, akár szettről van szó. Herendi, Zsolnay, Meisseni, Hollóházi és egyéb neves porcelánok, kerámiák felvásárlásával kapcsolatban nyugodt szívvel kereshet minket elsőként.
Magyar és külföldi porcelánok és kerámiák egyaránt érdekesek számunkra, akár különálló darabról, akár szettről van szó. Herendi, Zsolnay, Meisseni, Hollóházi és egyéb neves porcelánok, kerámiák felvásárlásával kapcsolatban nyugodt szívvel kereshet minket elsőként.
A kezébe akadt egy szórólap, vagy az interneten jött szembe önnel egy régiségkereskedő hirdetése? Spórolja meg a fejfájást és ellenőrizze le!...
Ebben a bejegyzésben olyan alapvető tanácsokat gyűjtöttünk össze a régiség értékbecsléséhez, amik alapján informáltan dönthet a továbbiakról....
Aki egyáltalán nem jártas a régi idők művészeteinek világában és nincs tisztában azoknak a jelenlegi piaci értékével, annak nehéz dolga lesz meghatározni egy-egy, vagy sokszor többszáz különböző megörökölt régi kincs mivoltát. Tárgyanként órákba is telhet, mire végre valami használható információra bukkan...

Kapcsolat

A napközben küldött üzenetekre 1 órán belül válaszolunk!