H
Í
R
E
K

Hagyaték felvásárlás, Lomtalanítás

Régiséget, műtárgyat örökölt? Örökségét egyben tenné készpénzzé? Hagyaték felvásárlás az ország egész területén. Teljes háztartást felvásárolunk!

Hagyatékfelvásárlás, Lomtalanítás

Miért a VargaAntik?

Teljesen kiürítjük!

Szó szerint a pincétől a padlásig kiürítjük az ingatlant.

Egy nap és végzünk!

Ebbe az időbe még az is belefér, hogy felseperjük az ingatlant, mielőtt visszaadjuk önnek.

Készpénzben fizetünk!

Méltányosan felbecsüljük az örökség értékét, ha sikerül megegyeznünk, akkor fizetjük is.

1992
óta

1992-ben vállaltuk az első lakáskiürítésünket. Bízza magát 3 évtizedes tapasztalatunkra!

Tekintse meg bemutatkozó videónkat

Videó lejátszása

Akkor is bátran kereshet, ha

a háztartás elhanyagolt

Ne riadjon vissza, ha erősen elhanyagolt, szennyezett háztartásról van szó. Csótányokkal elárasztott ingatlan komplett kiürítésével kapcsolatban is várjuk megkeresését.

nem szeretne fizetni

Természetesen, ha az ingatlan tartalmának értéke meghaladja a költségeinket, akkor ingyen kiürítjük, vagy pedig fizetünk önnek a berendezésért.

rosszakat hallott

Az ismerőseitől hallott rossz talasztalatok elbizonytalanították? Bőven van oka elővigyázatosnak lenni, mi pont ezért adjuk saját az arcunkat a weboldalunkhoz!

nagy értékről van szó

Nagy értékű műtárgyat, komplett gyűjteményt értékesítene? Nyugodtan bízza magát István szakértelmére és 32 éves tapasztalataira.

Mikor ingyenes a kiürítés?

Ha az ingatlan tartalmának értéke kisebb, mint a kiürítés költségei.

Ez esetben kidolgozunk önnek egy kedvező árajánlatot az ingatlan megtekintése után.

Ha az ingatlan tartalmának értéke kb. megegyezik a költségeinkkel.

Ez esetben a lakáskiürítést, hagyaték elszállítást ingyen, saját költségen vállaljuk.

Ha az ingatlan tartalmának értéke nagyobb, mint a kiürítés költségei.

Ez esetben az ingatlan tartalmáért a lehető legtöbbet fizetjük és határidőre elszállítjuk.

Gyakori Kérdések

Tényleg mindent elvisznek?

Igen, még a 30 éve porosodó befőtteket is!

Mit csinálnak a szeméttel?

A hagyaték felvásárlás során a műanyag és papír hulladékot szelektíven gyűjtjük!

Mit csinálnak a holmikkal?

A ruhákat és működő háztartási berendezéseket jótékony célokra szoktuk felajánlani.

Mit csinálnak a régiségekkel?

Régiségei valamelyik üzletünkben, szerető közegben várják majd, hogy új tulajdonosaikhoz kerüljenek és kiszínezzék hétköznapjaikat. Esetekben saját gyűjteményünkbe vagy bérbeadásra kerülnek filmforgatáshoz.

Hányan tudnak jönni?

A munka méretétől fűggően 4-8 kollegával és 1-2 teherautóval dolgozunk.

Nem finnyásak?

1992-ben vállaltuk el az első lakáskiürítésünket. Az elmúlt évek alatt mindennel találkoztunk már, nagyon nehéz minket meglepni. Csótányokkal, poloskával fertőzött ingatlantól sem riadunk meg.

Rólunk mondták

A hagyaték felvásárlás, vagy lomtalanítás menete.

1. lépés: Kapcsolatfelvétel

Első lépésként vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy az alábbi űrlap segítségével. Kérjük, amennyiben tud, csatoljon minél több fotót az üzenethez.

Napközben a megkeresésekre igyekszünk 1 órán belül válaszolni. Megbeszéljük a részleteket és, ha megfelelnek az elvárásainak, akkor megbeszélünk egy időpontot és jöhet a következő lépés.

Kérjük a fotókon látszódjanak a nagy méretű berendezési tárgyak is. Ez ahhoz szükséges, hogy tudjunk kalkulálni, hány kollégára lesz szükség a szállításhoz.

2. lépés: Helyszíni felmérés

Képek alapján már elég sokat meg tudunk állapítani, de konkrét értéket csak személyes megtekintés után tudunk mondani. Előre megbeszélt időpontban meglátogatjuk önt az ingatlanban és az ön részvételével alaposan megvizsgáljuk a berendezést.

Ezután még a helyszínen azonnal adunk egy ajánlatot, és ha sikerül megegyeznünk megbeszéljük az elszállítás menetét és időpontját.

3. lépés: A Kipakolás

Hagyaték felvásárlás során a lakberendezési tárgyak, antikvitások elszállításával kapcsolatban is rugalmasak vagyunk. Az ön igényeinek megfelelően a kipakolás történhet hétköznap és hétvégén is egyaránt. Az egy napos garanciát általában 100 nm alatti, átlagos telítettségű ingatlanok esetében tudjuk tartani.

Csótányokkal vagy más rovarokkal fertőzött ingatlan esetében sem riadunk el a munkától. A részletek megbeszélés tárgyát képezik.

Velük is dolgoztunk már!

Többek között ők is megbíztak bennünk és nem bánták meg!

Egyéb jellemzőink

Pakoló kollégáink viselkedésén és hozzáállásán a mi jóhírünk múlik, ezért már 12 éve csak saját csapattal dolgozunk. Nem áll érdekünkben sem önt, sem magunkat kellemetlen szituációba hozni szomszédai előtt hangos, vagy amatőr viselkedés miatt. Célunk az, hogy elégedett legyen szolgáltatásainkkal és ismerőseinek, barátainak is ajánljon minket, ezzel segítve munkánkat.

Akár lakást, akár házat ürítünk, minden esetben odafigyelünk arra, hogy azt a lehető legkevesebb zaj generálásával tegyük. Dolgozni megyünk az ön otthonába, nem pedig a szomszédokat zavarni. Alapvető zajok így is keletkeznek a munka jellegéből kifolyólag, de lelkiismeretesen igyekszünk ezeket a minimumon tartani.

Többnyire teljes kiürítésre, hagyaték felvásárlására, felszámolására hívnak minket. Ilyen esetekben általában egy egész élet munkáját kell elszállítani rövid határidő alatt. Több évtizedes tapasztalatunknak hála, tudjuk hogyan lehet időt és energiát spórolni, legyen szó bármilyen méretű kiürítésről.

Minket valóban le tud informálni, mielőtt beengedne otthonába!

Nincs rejtegetni valónk, ezért mi bátran merünk a saját arcunkkal és nevünkkel hirdetni. Garantáltan velünk találkozik majd, ha kihív otthonába, vagy üzletünkben látogat meg minket!

30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk régiségek terén

1992 óta űzzük ezt a gyönyörű szakmát és nem tudunk betelni vele. A Régiségek nem csak dísztárgyak, hanem történelmünk meghatározó részei.

Antikvitás Adás-Vétel, nem számít a kilométer!

Budapest, Győr, Miskolc, Debrecen stb.? Országos kiszállást vállalunk akár két órán belül. Bárhová elmegyünk, ha antik tárgyakról, vagy hagyaték felvásárlásról van szó. Önnek csak az idejébe kerül!

Velünk az üzletkötés garantáltan mosollyal záródik

A célunk az, hogy kézfogás után mindannyian elégedettek legyünk a kötött üzlettel és a jövőben is minket keressen eladó tárgyaival és barátainak, rokonainak is bátran ajánljon!

Ezeket is érdekesnek találhatja

Ebben a bejegyzésben olyan alapvető tanácsokat gyűjtöttünk össze a régiség értékbecsléséhez, amik alapján informáltan dönthet a továbbiakról....
Aki egyáltalán nem jártas a régi idők művészeteinek világában és nincs tisztában azoknak a jelenlegi piaci értékével, annak nehéz dolga lesz meghatározni egy-egy, vagy sokszor többszáz különböző megörökölt régi kincs mivoltát. Tárgyanként órákba is telhet, mire végre valami használható információra bukkan...

Milyen régiségeket vásárolunk?

Egyben történő Hagyaték felvásárlásával és teljes lakáskiürítéssel kapcsolatban ránk gondolj elsőként!

Kapcsolat

A napközben küldött üzenetekre 1 órán belül válaszolunk!

Ebben a bejegyzésben olyan alapvető tanácsokat gyűjtöttünk össze a régiség értékbecsléséhez, amik alapján informáltan dönthet a továbbiakról....
Aki egyáltalán nem jártas a régi idők művészeteinek világában és nincs tisztában azoknak a jelenlegi piaci értékével, annak nehéz dolga lesz meghatározni egy-egy, vagy sokszor többszáz különböző megörökölt régi kincs mivoltát. Tárgyanként órákba is telhet, mire végre valami használható információra bukkan...